KLIK TABUNG 2, TQ

Thursday, 22 January 2015

Doakan Yang Terbaik Untuk Saya !

Assalamualaikum wbt semua....

Menaip entry tuk sekian kalinya lepas selama ni duk senyap sunyi.  Just nak let u all know that saya, In Shaa Allah akan memulakan kehidupan baru sebagai pelajar yang tinggal di asrama minggu depan.  (Hopefully, takdelah terkena simpton HomeSickness nanti..huhuhu).  Mula2, sebelum dapat membiasakan diri pasti adalah rasa tu, tapi saya dah bulatkan tekad dan nekad.  Bak kata UMMI benda sakit2 rindu bagai ni perkara biasalahkan.  Indeed, nearly all people miss something about home when they are away, but most of the time, once the new surroundings and people become more familiar dengan kita, feelings of homesickness tu will go away. Hrmmmmm.....Harap2 begitulah yer ! Jangan ada banjir kilat nanti sudahlah yer Adik...

Blog... ermmm pastilah akan bersawang nanti (Alahai selama ni pun lebih kurang begitu jugaklah ceritanya khen !).  Andai ada kelapangan saya akan cuba update blog.  Mungkin dengan cerita2 hidup baru di asrama nanti. Cerita gumbira ke, cerita sedih ke or entah2 cerita seram sejuk....kih3

Nasihat Ummi, Bila berjauhan dari keluarga ni, watever it is, kita kena terus think positively and feel grateful for sure we'll feel much2 better then ! TQ UMMI !

In Shaa Allah, umur panjang ada kelapangan, kita berjumpa lagi dan saya akan mencatat entry .  Till then, terima kasih atas sokongan anda semua all this while ye dan mohon doakan kejayaan saya yer dunia dan akhirat juga !... Wassalam tuk kali ini.  Saya tinggalkan anda semua dengan lagu ini yer ..... LAGU JUARA AJL 29 TAHUN NI (I LUV MOJO PERFORMANCE WITH CALIPH BUSKERS TU !)


Jumpa lagi !! Daaaa....
( n3 auto publish )

6 comments:

Ira said...

All the best ye Angah..
semoga berjaya dalam pelajaran.
selamat menempuh alam persekolahan di asrama..
hehehe.. seronok duk asrama ni, memula tu mmg la sedih, tp nnt lama2 ok je.
yang penting, pandai cari kawan. jgn tinggal solat dan ingat tujuan kita ke sana utk belajar. :)
alamak, pnjg pulak nasihat ni ye..
all the best.

Anonymous said...

Hi there Dear, are you truly visiting this web page regularly, if so
afterward you will definitely get nice knowledge.

my blog post; house renovations ideas ()

Anonymous said...

You ought to be a part of a contest for one of the highest quality sites on the
net. I am going to recommend this site!

Here is my webpage: diy home renovation ()

Anonymous said...

I've been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts on this kind
of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
Studying this info So i am satisfied to show that I have a very excellent uncanny
feeling I discovered exactly what I needed. I such a
lot indubitably will make sure to do not put out of your mind this site and provides it a look regularly.


My web blog - homes ideas, ,

tiga lalat said...

Salam .Hee semoga berjaya sebagai pelajar asrama.

Anonymous said...

Unquestionably imagine that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the simplest factor to keep in mind of.

I say to you, I certainly get annoyed even as folks consider
worries that they plainly do not recognize about. You managed to hit
the nail upon the top as well as defined out the entire thing with no need side effect , other folks could take a signal.
Will likely be back to get more. Thank you

my blog exterior home renovations ()

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...