KLIK TABUNG 2, TQ

Friday, 28 November 2014

Rasa Sayang Heeeeeeeeeeey !

Cuti2 sekolah ni nak rehat sepuas2nyerlah
Sambil nyanyi2 lagu baru ni
Jom nyanyi sama ...
BY HANIE SORAYA 

Empat setengah pagi
Jam locengku memekik dan menyanyi
Masanya telah pun tiba
Untukku tinggalkan lagi semua yang tercinta
Berat ku bawa diri
Namun ku janji ku tak akan menangis
Kerana ku akan pergi
Bertemankan bekal hati kekasih dan memori
Harap kau tahu bukan niatku
Meninggalkan dirimu
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey lihat Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Biarpun Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Lihat Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Ingatilah diriku
Walaupun terpisah beribu batu
Mainkan laguku selalu
Pasti kau turut merasa hadirku di sampingmu
Bukan ku mahu jauh darimu
Kembali kan bertemu
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey lihat Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Biarpun Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Lihat Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Ring ring ring, telefonku berdering
Apa khabar kamu? Kau tanya khabarku
Aku berjanji bintang bersaksi
Takkan pergi mana tiada lain yang ku cari
Jangan kau risau, jangan kau bimbang
Kalau rinduku, beli tiket kapal terbang
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Lihat Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Hey, lihat Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Rasa sayang hey
Rasa sayang sayang hey
Biarpun Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey
Hey Hanie, hantar satu selfie
Cukup untuk satu hari
Esok jangan lupa untuk hantar lagi
Baru aku hantar aku punya sendiri
Biarpun Hanie jauh
Rasa sayang sayang hey

(Dah Cuti2 pun,  Mood untuk BLOG mmg nan hado Hix3)

Wednesday, 5 November 2014

OH MY Nissan Skyline GTR !

Lepas aje ada kes accident motor & terbakar hari tu, minat ke arah motor2 besar turun sikit, walau masih ade....Membayangkan.. aduhai seriau jugaklah ! Sementara tu, nak layan cerita kereta lah pulak kali ini yer ! UMMI sibuk dah bebel2 kata kalau kereta tu safe jugaklah sikit... ermmmm ! But this Skyline OH MYYYY !

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...