KLIK TABUNG 2, TQ

Tuesday, 30 September 2014

Siapa Empunya Nama KEI NISHIKORI !

Kei Nishikori (錦織 圭 Nishikori Kei, born 29 December 1989) is a Japanese professional tennis player, ranked world No. 7 as of September 29, 2014. He is the only male Japanese tennis player ever to be ranked inside the top 10 in ATP Singles Ranking. He began playing tennis at the age of five and qualified for his first ATP main draw event at the Countrywide Classic in Los Angeles at the age of 17.  Nishikori was named ATP Newcomer of the Year in 2008He has won six singles titles and was runner-up at the 2014 US Open, making him the first ever male player from an Asian country to reach a Grand Slam singles final. Nishikori was also runner-up in the Madrid Masters in 2014.

( pic2 ehsan google image )

Memang hebatlah dier ni kan ....! ( n3 auto publish )

1 comment:

Mummydearie said...

Aunty ada office colleague yang single mingle dan masih muda. Hari-hari dia dok update Top Ten Carta Hati nya dengan kita orang. Kami ni mak-mak budak,bila dia sebut je nama cepat-cepat google. Lepas tu ohh, ahh, tak cun, pretty boys semua pun keluar. Yang ni salah seorang yang masuk dalam list dia tapi dah tersingkir tak sampai sehari pun!

Sekarang No.1 dalam list dia penyanyi Rixton ke apa tu. Kita google gambar lepas tu bangkang sehebat-hebatnya. Terus keluar carta tau ^__^

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...