KLIK TABUNG 2, TQ

Tuesday, 27 May 2014

Happy Holidays!

   Assalamualaikum dan Selamat Malam. Setelah sekian lama tak berbelog akhirnya dapat juga nak mengupdate. Sebelum ni asyik menyekedul aje kerja. Senang. Baru-baru ni pun baru aje lepas exam. Alhamdulillah keputusannya sangat memuaskan.
   Sibuk-sibuk belajar boleh pulak tercari2 tempat menarik di dunia. Since saya pun memang suka sangat tempat semulajadi ni dan dekat situ pula ternampak satu blog yang share pengalamannya ke Scotland and I wish I could be there too. In Shaa Allah one fine day kan !  Tapi tu la, budak2 ni kan hangat hangat taik ayam aje la. Mula2 memang la suka Scotland, esok-esok dah suka tempat lain pulak. Bila cerita dekat gang yang lain pun, dia orang prefer tak pergi sana sebab entahla. Mungkin sebab citarasa berbezakan. They love shopping but not me lah...
    Esok dah start cuti. Tapi saya terpaksa pergi sekolah sebab ada kelas tambahan la pulok. It's okay la. Menimba ilmu biar hingga ke negeri China kan. Takkan sekolah yang sebatu pun taknak pergi. hehe. Kepada semua pelajar Selamat Bercuti. Boleh la nak rehatkan minda semua ye. Pergi la fly sana sini. Relakskan minda anda.

 
SELAMAT BERCUTI SEMUA!

2 comments:

Mummydearie said...

Selamat bercuti, Angah. Jangan kata tak suka shopping, terlalu awal tu :) Siapalah tak suka berjalan makan angin, asal cuti aje memanglah teringin nak berjalan satu dunia ni tapi, yalah...byk tapinya :)

Ira said...

Selamat bercuti..
semoga berjaya dalam pelajaran ye.

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...