KLIK TABUNG 2, TQ

Saturday, 1 March 2014

Duhai Encik Marketing!

    Pejam celik pejam celik dah dua bulan bersekolah. Rasa macam cepat sangat masa berlalu. Cerita pasal sekolah. Semua subjek okay. Tapi bila masuk subjek perdangan tiba-tiba jadi blur. Otak tidak dapat memproses dengan baik nampaknya. haha. But satu topik memang menjadi kegemaran ialah Marketing! Oh ya Marketing! Rasa best je belajar benda ni. Memang agak pusing jugak kan. Tapi mmg best. Kalau dapat Cikgu yg awesome lagi super super best. Sebagai seorang budak bussiness(bagi nama yg up sikit. hehe) memang celaru sikit la kepala otak. Macam-macam nak kena hafal. Ni baru sekolah kalau dah masuk universiti esok entah apa jadi. Mana nak korek ilmu ilmu lampau. Ceh ayat dia. haha. Benda yang belajar sebulan pun dah lupa. Apa lagi benda yang dah bertahun tak hadap. Daripada pikir pasal U tu baik pikir benda sekarang ni. Hmmm lagipun umurku masih muda. tak perlu risau risau. Haih apa lagi erk. Dengan sistem pembelajaran yang agak rumit memang bertambah pening kepala ni. Tahun ni katanya tak ada PMR tapi yang adanya, PPMR, PBSMR dan macam2 lagi saya dengar tapi entah mana satu yang nak digunakan pun tak pasti. Daripada pening kepala pikir, baik share sedikit ilmu. Ini ialah basic dalam marketing. So enjoy walau tak berapa nak best sangat n3 ni. hehe

 
  

 
 (Gambar ehsan google)

Jadi kepada Encik Marketing, Puan Marketing dan Seluruh Keluarga Marketing Let's be friends :) hehe

4 comments:

paridah said...

salam pagi...hari ni cuti kan relaks kan minda ya...

RDZ Z said...

Kita suka juga subjek marketung ni..kalau buat praktikal lagi best...salam sabtu Angah..Nuff Add untuk angah!!

Anonymous said...

you're actually a excellent webmaster. The website loading velocity is amazing.
It seems that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterwork.
you have done a excellent job in this topic!

Also visit my web-site; post-construction cleaning

Tihara said...

oh sekarang dah ada subjek marketing ea
dulu prinsip akaun, eekonomi n commerce je..
btw study rerajin ey :)

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...