KLIK TABUNG 2, TQ

Monday, 17 February 2014

Najwa Latiff HILANG

Adik memang minat sangatlah ni.  Tapi for me, lagu ini ada sedikit sisi berbeza suara Najwa Latiff. Arrangement lagu yang sedikit berbeza dari lagu2 Najwa Latiff sebelum ini ....AND yes dier memang nampak kurus sikit lah sekarang ni ! Hilang - Lagu baru yang dilancarkan awal Februari lalu. Oklah, jom layan !

Aku hilang diriku
Sementara mengejar kamu
Aku hilang nyawaku
Kerna ku mahu cintamu
 Dan aku hilang.. hilang

Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Milikmu Wohooo.. Milikmu

Aku ingin kau tahu
Dan sedar kewujudanku
Aku inginkan kamu
Lebih dari yang kau tahu
Dan aku hilang.. hilang

Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Milikmu Wohooo.. Milikmu

Dan mungkin kau takkan pernah sedari aku
Dan mungkin kau takkan sedar kewujudanku
Tapi ku ingin kau tahu ku akan mencintaimu
Dan aku hilang.. hilang 

Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
 
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Dari cintamu
Dari hidupmu
Dari segala-galanya
Milikmu Wohooo.. Milikmu
 Milikmu...Wohooo... Milikmu

NICE>>>>>>>>>> !

9 comments:

JaSSNaNi said...

datang follow sini.. :) salam kenal yer.. selamat berblog..

Tihara said...

best jugak alyan lagu najwa ni kan :)

jamian sarif said...

selamat berkenalan ...hehe

Puan Bui Junaidi said...

SUARA NAJWA SEDAP DI DGR..MERDU JER

hainom OKje said...

Betullah PV...lain sikit lagu dia...dan dia nampak kurus.... Ingatkan dia yg hilang hehe

Mummydearie said...

Hahaha...minat Najwa ya? Tau tak sekampung tu dengan saya. Dan lebih penting lagi...ahah, malaslah nak cerita!

Nastyna said...

belum dengar, belum boleh dengar, nannti nak dengar la heee.

Rosmiza Ali said...

Best lagu baru NL ni.. Menampakkan kematangan vokalnya.. =)

Rosmiza Ali said...

Best lagu baru NL ni.. Menampakkan kematangan vokalnya.. =)

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...