KLIK TABUNG 2, TQ

Sunday, 16 February 2014

Moh Kita Bersenam Adik !

Bonjour! Hey wake up wake up! Kepada yang masih tidur tu bangun bangun. Ni dah elok-elok bangun awal ni  why not kita pergi bersenam. Cadangnya memang nak bersenam la ni bangun pagi2, nak pergi jogging dengan budak kecik tu. Bangun2 terus siap. Pukul 6.30 gerak. Baru best sikit. Sejuk je. Biasa la suasana dekat kampung kan. Aman je. Nak jogging pukul 9.00?! jawabnya tidak la kan. Matahari pun dah terbit. Memang terasa bahangnya. hahaha. Kalau waktu sekolah jangan harap la nak pergi berjogging. Tak hado maso. Nak buek kojo umah pun tak siap ni nak bosonam memang tidak la. Bila dah cuti2 macam ni baru la ada masa nak buat semua tu. Kalau nak bersenam petang cuaca panas memanjang.
   So pagi ni nak share satu qoute. Khas untuk diri sendiri juga untuk pembaca sekalian. Saya sudah, anda bila lagi? hahaha. Jom kita layan~

 
(SUMBER GOOGLE)

Itu sahaja untuk sidang perkongsian pada kali ini. Jumpa lagi di lain n3. 

1 comment:

Mummydearie said...

Kalau takda 1001 excuses, mana meriah dunia ni, Angah. Angah sudah, saya belum lagi. Banyak kerjalah nak buat walaupun bangun sebelum Subuh!

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...