KLIK TABUNG 2, TQ

Thursday, 20 February 2014

Kisah ROSES & Rezeki Nuffnang !

Alangkah seronoknyer kalau ada yang menghulur jambangan bunga rose macam ni...

Kalau tak merah or pink pun, color yang ini pun saya boleh terima lagi...
Tapi janganlah sampai nak bagi saya sekebun bunga macam ini...

Sebab kata MY UMMI, rezeki walau sedikit mana pun kita kena belajar mensyukuri !.  So, tengah menunggu2 rezeki pertama Nuffnang saya setelah berblog setahun ini.  Dengan keadaan tuan blog yang macam biskut, kejap ada kejap xde... tetap nak berterima kasih pada NUFFNANG juga  dan pada semua yang singgah & tolong clik2 yer ! Lainlah macam BLOG UMMI tu, hai macam langit dengan bumi dah.
 
Rezeki jugakkan ni ! Syukur sangat-sangat ..

6 comments:

paridah said...

wah banyak dpt rezeki nuffnang ya...tahniah...pada kak dpt sekuntum ros pun ok...sejambak ros lg ok...sekebun ros syukur2 alhamdulillah....

Mummydearie said...

Kalau bunga plastik aje boleh tak? Kalau boleh nanti saya hantar masa birthday ya :)

wantie said...

alhamdulillah.. syukur.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

alhamdulillah.. semoga terus bertambah rezeki adik.. kalau dapat sejambak bunga ros merah lagi best..

RDZ Z said...

Alhamdulillah..rezeki tu angah!!

Deqla Manjew said...

ehh byklah tu.. akk ni lom cecah pun RM50 tu tau.. hukhuk

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...