KLIK TABUNG 2, TQ

Monday, 24 February 2014

Bunga Ros Ungu Untuk MU !

( Ehsan google )
Saya memang pencinta warna purple.  Even my Ummi & Abi bising2 bila asyik2 pilih warna yang sama.  Kalau dah suka nak wat camner kan !.  Terbaca2 juga diruang siber, kalau ROS UNGU ni membawa maksud LOVE AT FIRST SIGHT.. Betul ke ? Memang sweet sangat2lah kalau dapatkan.... Kih3.  Jauh lagi ler nampaknya saya nak dapat bunga ros kaler ungu macam ni ya !

Neway,  Morning & Happy Monday semua !  Saya masa ni, sah2lah tengah stress kat sekolah.

( N3 Auto Pulish )

2 comments:

Mummydearie said...

Mana tahu love at first sight tu lama lagi munculnya? :)

Jangan stress2 sgt kat sekolah. Buat selamba badak aje, janji semua kerja sekolah beres.

Tihara said...

tak silap akak kat cameron ada orang jual kan, nice :)

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...