KLIK TABUNG 2, TQ

Thursday, 21 November 2013

Terima Kasih Lah Pembaca Kesuma Angsana !

Bila jenguk2 sekejap kat NUFFNANG, bukan nak tengok berapa duit dah masyuk, tapi just nak tau dari mana datangnya pengunjung2 blog ini. Bukannya reti sangat pun bab2 Nuffnang ni.  Tara... ramai yang datang dari blog KESUMA ANGSANA.  Betul yer macam tu ?.  Kalau betul, terima kasihlah kerana sudi jengah blog saya yang entah apa2 ni dari blog sana ya !

 
Nuffnang saya..... malunyer nak citer .   Tapi, sikit lagi boleh lah nak cash out kot !.  Saya dan blog UMMI tu , memang macam langit dengan bumi .   Hu Hu Hu !

2 comments:

hainom OKje said...

Oklah tu.... blog baru pun dah boleh nak cash out!

Kakzakie said...

Memanglah tak boleh lawan ummi..

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...