KLIK TABUNG 2, TQ

Friday, 25 October 2013

Doakan Adik Saya Yer !

Dah masuk wad dah ari tu
Keluar wad tapi masih tak baik2 lagi sakit dier...
Cuma dier ni, sakit ke apa ker
tetap ceria macam biasa !!!
Doakan kesembuhan Adik saya pagi2 Jumaat ni yer.....

Wednesday, 23 October 2013

Interactive Landscape In Rotterdam !

DUNE is a public interactive landscape that interacts with human behavior. This hybrid of nature and technology is composed of large amounts of fibers that brighten according to the sounds and motion of passing visitors.
DUNE 4.2 is a new, permanent interactive landscape situated alongside the Maas River in Rotterdam, NL. This sixty-meter-long public artwork utilizes fewer than 60 watts of energy as it intuitively interacts with its visitors; a quality that renders the installation both sustainable and progressive in its construction. Within this setting, Rotterdam citizens are able to enjoy a daily “walk of light”. Google Map (Open for public at night).

Memang menarik sangat for me lah !

Happy Birthday Mom...

My MOM @ WWW.KESUMAANGSANA.BLOGSPOT.COM
( PHOTOS EHSAN GoogLe Image )

Saturday, 19 October 2013

Tuesday, 15 October 2013

Salam Aidiladha....

Selamat Menyambut AidilAdha Buat Semua ...
" Selami makna tersirat dari ertikata sebenar sebuah pengorbanan itu "
( DARI GOOGLE )

Saturday, 12 October 2013

Balik Kampung Yeay !!

ON THE WAY...
BALIK KAMPUNG TOK AYAH & TOK MEK 
NAK JUMPA SEDARA MARA BELAH ABAH !
CUTI2 YEAY !!!!!!
 (GOOGLE )

Friday, 11 October 2013

Teen Top Recaps Promotions With MV

" Wrapping up promotions for Rocking,
 Teen Top released a music video, 
recapping all the special moments "

On October 10, Teen Top released a music video with its song Date in the background. The footage showed the members preparing and practicing for Rocking while having fun with each other and with fans.
LAYAN AJELAH !!!!!

Wednesday, 9 October 2013

WhAt A Cute Story !

Poorly pony nursed back to health by surrogate mother 
TEDDY BEAR
An orphaned foal was found close to death just 
hours after its birth - 
but has been adopted by a giant teddy bear. 
One-month-old hill pony 
Breeze was found abandoned and dehydrated
in Dartmoor National Park, 
Devon. Rescuers got the pony fighting fit -
 with the help of a four-foot teddy bear, Buttons

Breeze the orphaned foal breaks into a run after being nursed back to health by a teddy bear (SWNS)

Simbol  kasih sayang tanpa sempadan !!!

SoUrCE FrOm HeRe...(AuTO PubLish N3)

Monday, 7 October 2013

Sejuk Hati Dapat Gift Ini & Super Junior Datang Lagi !

Terima kasih pada My Uncle atas hadiah ni....
Yang dibeli nun jauh dari atas tanah tinggi 
Color purple kegemaran saya lagi...


Sesuai tak kalau saya pakai T-shirt ini
Untuk tengok konsert Super Junior ini nanti...

 "Sebagai rujukan, konsert Super Show 5 ini akan diadakan pada 23 November 2013
 bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil, Kuala Lumpur, bermula jam 5.00 petang.
Tiket-tiket akan dijual secara online pada harga RM658, RM558, RM438, RM388 
dan RM238. Sebarang maklumat lanjut mengenai penjualan tiket dan informasi mengenai
konsert, sila layari laman web rasmi www.starplanet.com.my atau

 
  Sambil makan strawbery yang cantik merah ini
Dengan bercicahkan coklat macam Dato Siti !!!!
Kih3...

Sunday, 6 October 2013

I LUV U Najwa Latiff

Suka tak ??? Yang Pasti Adik saya memang suka ler...
Layan dengar pagi2 minggu ni !

Lirik Lagu I Love You – Najwa Latif

Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,

Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,

Mungkin aku mencintaimu walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu tanpa lelah atau pun jemu,

Mungkin kita tak bersama di takdirkan,
Tak mengapa asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if imiss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

Thursday, 3 October 2013

Puisi Untuk Adik Saya !

Kisah Adik saya
Umur baru 7 tahun aje
Tapi bila bercakap ngalahkan orang tua2
Kadang2 rasa nak digam2 aje mulut dier
Sebab saban hari ada saja nak dicerita
Tentang sekolah & kawan2 dier
Aduhai terpaksalah kadang2 tadahkan telinga
Dengar cerita yang meletop2 keluar dari mulut dier
Walau macam bertih jagung rupanyer
Sebab dier kan Adik saya !

Cerita pada dier tak pernah tak ada
Dari matahari terbit sampailah ke malamnyer
Ada2 jelah alkisah dier
Nak dimarah kadang2 x sampai hati pula
Sudahnyer pendam ajelah dalam hati kita
Sedangkan perasaan meluap2 tu ade
Cuma tak dapat nak diluah2kan aje
Jadi tahan2kan aje
Sabar tu kan separuh dari iman kita
Sebab dier kan Adik saya !

  Paling tak boleh blah sekali tu ape
Bila saya tegur, dier boleh jawab selamba aje
" Angah rasa, Ada Adik kisah ke !"
Adoi memang terbakar je rasa
Tapi apa boleh buat sebab dier Adik saya
Yang saya akui sedikit nakal tapi terlebih bijaksana
Dan sentiasa cemerlang dalam usaha nyer
Walau ada sedikit sikap cerewetnyer dier
Hurmmmmm.... Apapun dier Adik saya !


( n3 aUTo PuBLish )

Wednesday, 2 October 2013

Good Night, Sleep Tight !

And..... 
SWEET DREAMS ! Even baru tengahari... kih3


Let your dreams come true !!!!!

~ Auto PuBLish N3 ~

Good Luck Untuk Calon PMR 2013

Moga berjaya, tenangkan fikiran
Dan buat yang terbaik untuk masa depan !
Orang lain yang exam, orang lain pulak yang berlebih debaran
Good luck to my bro & all my seniors yek !

( GooGLE ImaGe)


Penilaian Menengah Rendah
(PMR)
Bertulis  2 - 3 Oktober 2013
(Rabu - Khamis)
7 - 9 Oktober 2013
(Isnin - Rabu)

Tuesday, 1 October 2013

MV Memory FT ISLAND

Band K-Pop terkenal Five Treasure Island @ FT Island
terdiri daripada lima orang pemuda kacak iaitu 
Choi Jong-Hoon, 
Lee Hongki, 
Lee Jae Jin, Song 
Seung-hyun 
& Choi Min-hwan.
telah melancarkan sebuah muzik video baru berjudul Memory 
di YouTube baru2 ini !
Berdurasi selama 3:21 saat dan ianyer memaparkan persediaan 
kelima-lima ahlinya sebelum konsert Take FT Island in Hong Kong!
Memory juga merupakan salah sebuah lagu dalam album mini mereka
 berjudul  Thanks To 
yang dihasilkan bersempena ulangtahun FT Island yang ke-enam.
Wahhh dah 6 tahun rupanyer FT Island !
MOH KITER LAYAN JAP 


(n3 aUTo PuBLish )  Kredit To

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...