KLIK TABUNG 2, TQ

Tuesday, 22 January 2013

Tentang DIA Kesuma Angsana

Bila saya terjah bloglist saya, asyik2 jumpa nama dier. Blog lain2 pulak, ada saje nama dia menyangkut dalam senarai pengomen2 tegar tu.  Bila singgah kat blog dier, dah ramai juge yer pembaca dan pengikut dier.  Hmmmm....Boleh ke kami jadi macam tu jugeK ?? Rasanyer macam baru aje kami nampak dier sibuk2 join dunia blog2 ni .....Siapa dier....................... ! Terjahlah !


Kalau dier boleh, kami pun boleh jugeK !!!!!!!! Kalau Dia KA,.....Kami KM ( Tapi bukan Kate Middleton yeK..Kih3

Sumber gambar GOOGLE
Orang kata like mother, like daughterkan   Jangah marah HA!.  ( Tapi Umi selalu pesan, BLog ni hanya sampingan ajerrrrr....! )

N3 AuTo PuBlisH

1 comment:

Kakzakie said...

Betul kat aUmmi tu jadikan sebagai sampingan bila free ok.

Ok auntie follow sini juga yg ke 28 tau.

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...