KLIK TABUNG 2, TQ

Saturday, 19 January 2013

Favourite team? Bola Oh Bola~

     Masuk hari ini genap 19 hari saye ke sekolah. Bermacam kerenah rakan, ade yg sibuk dgn hiasan kelas, sibuk nak bercintan-cintun,sibuk dgn Oppa2 korea yg handsome,sibuk dgn gossip hangat bangat mereka... Yg kita ni join ajela~ Yg jiran sebelah saye pula sibuk dengan cik SAMIR NASRI dia. Yang kita ni pon hah apa lagi join la skali. Bola pon bola la. Mmg kene dgn tajuk n3 kali ni so nak share beberapa keping gambar.Tadaaa~ Ini la cik abg kesayangan dia tu... Ape yg special I pon tak tahu la...
                                     

Cerita pasal favourite football player, yg Adik Bongsu sorang ni tak habis2 menyimpan poster pemain bola sepak yg dia dpt dri majalah WISEL. Every week poster majalah tu jadi milik dia.. Bila tanye minat yg mne? semua minat. Man City, Man United, Chelsea, Liverpool yg mne satu menjadi pilihan pon tak tahu. Tapi saye lebih meminati skuad kendalian sir ALEX FERGUSON iaitu Manchester United~
                             
 Pasukan ni sudah menjadi kemestian kerana diminati oleh my abang,uncle,auntie dan juga my cousin. Minat kat pasukan ni smasa CR masih dalam skuad. Bila CR berpindah hMmm pikir dua kali jugak nak still kat MU or Real Madrid... Hehehe minat pon kene pikir dulu tau. Pikir punya pikir haha minat dua2 lagi senang kan...Gambar kenangan~
                                                 
                                                
                                                                                    Bila dah ada pasukan kegemaran hMmmm tak payah cakap la.Jam tiga pagi pon sanggup bersengkang mata untuk tgk diorang lawan. Ape2 pon yang pasti mereka bahagia... Enjoy!!!

Sekian sahaja untuk N3 kali ini... Selamat Membaca!
(maklumatdariCikGoogle)

2 comments:

Anonymous said...

Peminat MU? Samelah kite^^

Anonymous said...

eik ade samer nasri.. for IFFAH lol.. hahahah

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...