KLIK TABUNG 2, TQ

Monday, 26 November 2012

Tempat Menarik Di Melaka

  Sejak bermulanya cuti sekolah kebosanan mulai melanda~ Urgh slalunya cuti org happy?  Tapi tu tk mnjadi masalah sbb kat rumah ade Laptop... itu kira satu kemudahan juga bukan? hehehe... Hari2 kerjanya baca novel,komik,study & on9 tak pon lyn citer korea kat tv...^_^ kalau nak lepak ngan cik adik kesayangan tu alamatnya citer cartoon jer la...Kalau ade mase tolong jgk la emak lipat kain sbgai senaman tangan...Slalunya kalau cuti mcm ni  my family akn melancong ker----> Port Dickson hahaha...  Jauh kan kalau naik kereta ambil masa dlm 2-3 jam jer x de la jauh mne.... Tpi tahun ini buat kelainan sikit sbb my family akn ke Melaka....
    Yg ni antara tempat mnarik di Melaka--->


                                                             Taman Buaya Melaka


                                                            Kota A'Famosa Melaka


Muzium Samudera Melaka

Zoo Melaka

Taman Rama-rama Melaka


Harap bila dah sampai Melaka nnti dpt la pergi tempat2 berikut...^_^Sekian shaje untuk N3 kali ni Wassalam...
         

7 comments:

siti fatimah said...

auntie dah follow kamu.

Kesuma Angsana said...

jadi ke tu nk gi!

TiranaAduka said...

uncle tirana datang ni..

hnahdy said...

dah pernah sampai melaka :)

Si Matatajam said...

Lama Auntie x jalan2 Melaka

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak datang dari blog mak adik ;)

mama aryan said...

cakap kat ummi kena jadi juga pegi melaka tu ye...hehe

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...