KLIK TABUNG 2, TQ

Thursday, 29 November 2012

Bloglist Saya Tanda Terima Kasih

Umi saya selalu kata dan berpesan, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Jadi org dah sudi follow, kenalah masukkan dalam bloglist kita. Nanti meriahlah blog kita.

Jadi, hari ini saya nak masukkan 15 orang yang pertama yang sudi follow saya dalam bloglist saya.  Terima kasih Uncles & Unties semua sebab sudi folllow blog saya yang x seberapa ini ye. Paling penting, terima kasih pada KESUMA ANGSANA !

Terima kasih sekali lagi dari Kami ~~ Kesuma Maruku & SueQistina

http://lovingwantie.blogspot.com/
http://bellaisyqeef.blogspot.com/
http://izan-az.blogspot.com
http://msvelentine.blogspot.com/
http://aku-saya-alam.blogspot.com
http://onitsukahana.blogspot.com/
http://mymatatajam.blogspot.com/
http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/
http://winkwinkwinky.blogspot.com/
http://bdkbucuk.blogspot.com/
http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/
http://coratcoretkuini.blogspot.com/
http://pykapdot09.blogspot.com/

Ada 2 lagi saya x dapat link dier.
MyStorypic
Dan
Supergirl

Untuk yang 2 tu, nnti tolong tinggalkan link kat kotak komen saya ye, thank you. Lagi satu kalau saya tertinggal tolong bagi tau juga ye.

Wassalam

4 comments:

mama aryan said...

wah..dah ada blog rupanya..ni acik follow kesumamaruku ye

kinara kinatara said...

kina follow sini jugak ya..:)

selamat berblog..:)

TiranaAduka said...

salam ..
uncle dah simpan link blog baru nie dalam blog uncle......
Klik sahabat ku..... dalam blog uncle.....

❤ Pykaa Pdott ❤ said...

pyka dah letak awak dlm bloglist pyka . :)

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...