KLIK TABUNG 2, TQ

Tuesday, 22 September 2015

It's time to say GOODBYE!

Assalamualaikum dan salam Aidil Adha buat rakan-rakan blogger. Di samping itu, salam perpisahan diselitkan sekali bagi menamatkan kerjaya saya sebagai blogger yang hidup segan mati tak mahu. Diharap salah silap sepanjang saya berblog dapat dimaafkan. Kesulitan amat dikesali.


Monday, 13 July 2015

Salam Aidilfitri, Menyusun Jari Mohon Salah Silap Di Maafi !

Untuk semua yang berkunjung ke blog suam2 kuku saya ini...
Ucapan ikhlas dari saya seisi keluarga
(EHSAN GOOGLE)
Maaf Zahir & Batin Sekali
Satu lagi....
Kalau balik kampung hati2 diperjalanan. Ada kesempatan saya menulis lagi !
InsyaAllah ...

Thursday, 22 January 2015

Doakan Yang Terbaik Untuk Saya !

Assalamualaikum wbt semua....

Menaip entry tuk sekian kalinya lepas selama ni duk senyap sunyi.  Just nak let u all know that saya, In Shaa Allah akan memulakan kehidupan baru sebagai pelajar yang tinggal di asrama minggu depan.  (Hopefully, takdelah terkena simpton HomeSickness nanti..huhuhu).  Mula2, sebelum dapat membiasakan diri pasti adalah rasa tu, tapi saya dah bulatkan tekad dan nekad.  Bak kata UMMI benda sakit2 rindu bagai ni perkara biasalahkan.  Indeed, nearly all people miss something about home when they are away, but most of the time, once the new surroundings and people become more familiar dengan kita, feelings of homesickness tu will go away. Hrmmmmm.....Harap2 begitulah yer ! Jangan ada banjir kilat nanti sudahlah yer Adik...

Blog... ermmm pastilah akan bersawang nanti (Alahai selama ni pun lebih kurang begitu jugaklah ceritanya khen !).  Andai ada kelapangan saya akan cuba update blog.  Mungkin dengan cerita2 hidup baru di asrama nanti. Cerita gumbira ke, cerita sedih ke or entah2 cerita seram sejuk....kih3

Nasihat Ummi, Bila berjauhan dari keluarga ni, watever it is, kita kena terus think positively and feel grateful for sure we'll feel much2 better then ! TQ UMMI !

In Shaa Allah, umur panjang ada kelapangan, kita berjumpa lagi dan saya akan mencatat entry .  Till then, terima kasih atas sokongan anda semua all this while ye dan mohon doakan kejayaan saya yer dunia dan akhirat juga !... Wassalam tuk kali ini.  Saya tinggalkan anda semua dengan lagu ini yer ..... LAGU JUARA AJL 29 TAHUN NI (I LUV MOJO PERFORMANCE WITH CALIPH BUSKERS TU !)


Jumpa lagi !! Daaaa....
( n3 auto publish )

KLIK UNTUK TABUNG 3 , TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...